موضوع اصلی مورد توجه در این پروژه نشان دادن نحوه بهبود آکوستیک اتاق در داخل اتاق است. با این وجود، تأثیر دیوارسازی و نحوه دستیابی به جداسازی صوتی فضای داخلی را می توان در شکل های زیر مشاهده کرد.
نحوه دستیابی:
شکل ۱ (a-c) که از طریق اندازه گیری داده های بردلی بدست آمده است ، تأثیر چندین سازه دیواری با استفاده از تخته گچ بر روی میخ های فولادی سبک بر ضرایب جذب تصادفی را نشان می دهد.
مشاهده می شود که در مورد دو تخته گچ، کاهش فاصله بین آنها منجر به کاهش ضریب جذب بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ هرتز می شود.
شکل ۱ (d) نشان می دهد که کاهش جذب در این محدوده فرکانسی نیز با حذف یک لایه از تخته گچ در یک طرف گل میخ ایجاد می شود. (e) با پر کردن حفره بین تخته های گچی با مواد جاذب و همچنین افزودن لایه های بیشتری از تخته گچ در هر دو طرف ، بازده کمتری را در جذب این فرکانس ها نشان می دهد.
در نتیجه، می توان مشاهده کرد که دیوارها می توانند تأثیر قابل توجهی بر صدای داخل اتاق ها داشته باشند. علاوه بر این، سخت شدن بیش از حد مرزها در کاهش فرکانسهای پایین، که در صورت کاهش حالتهای اتاق بیشتر مورد توجه است، ناموفق است.
فاصله بین مرزهای اتاق
اگر جداسازی آکوستیک به دلیل نفوذ نویز از بیرون یا در صورت تمایل به “اشتراک” تجربه گوش دادن به سینمای خانگی مورد توجه زیادی است، باید به فاصله بین مرزهای اتاق در ساختار چند دیواری اهمیت داد.
شکل ۲ نحوه دستیابی به جداسازی صوتی فضای داخلی را از نمای بیرونی نشان می دهد. ابزارهایی که برای بدست آوردن چنین اتاقی در اصل یک اتاق استفاده می شوند ، نگهدارها هستند که از ارتعاشات با فرکانس پایین و بالا با ترکیب فنر با عنصر فایبرگلاس، سیلانت مخصوص سخت نشده و همچنین مهاربندهای جدا شده و کفهای شناور جدا می شوند.
در این پست، جداسازی صوتی سینمای خانگی را بررسی کردیم. موارد مورد نیاز به ذکر جهت بهبود صوتی فعال در پست های آتی منتشر خواهند شد.این موارد، زمینه ساز ایجاد یک سینمای خانگی با بالاترین کیفیت خواهند بود.
محصولات صوتی ارائه شده در سیستم های هوشمند صبا که شامل اسپیکرهای دالی، امپلی فایرهای یاماها و کمبریج اُدیو و کابل های ایناکوستیک با تنوع فراوان و کیفیت بالایی که دارند، امکان پیاده سازی هر نوع تجهیزات را متناسب با نیازهای مربوطه ایجاد می کنند.